Serviceimmo home
Hypotheek Frankrijk Woningaanbod Frankrijk Huis verkopen Frankrijk Financiering Frankrijk Aankoopbegeleiding Frankrijk Contactgegevens ServiceImmo Francais English Nederlands

 
___ Overnachten in de Bourgogne
___ Bezichtiging aanvragen ___
___ Inschrijving nieuwsbrief

 
U bent hier: ServiceImmo makelaars  >  Financiering >  Hypotheek Frankrijk

Een hypotheek in Frankrijk

In Frankrijk zijn er verschillende vormen waarin u een hypotheek kunt afsluiten. Een hypotheek in Frankrijk is een vrij conservatief product. Een hypotheek met bijvoorbeeld een beleggingsrisico of een 100% aflossingsvrije hypotheek zal in Frankrijk niet snel verstrekt worden.

Meer informatie

Hypotheek Frankrijk

Hypotheken in Frankrijk

In Frankrijk zijn er grofweg 2 hypotheek vormen. De hypotheek met een variabele rente en een hypotheek met een vaste rente. De rentes voor een hypotheek met een vaste rente liggen in Frankrijk hoger dan die voor een hypotheek met een variabele rente. Daarnaast kan in Frankrijk bij een hypotheek met een variabele rente de maandlast variëren, terwijl dit bij een hypotheek met een vaste rente niet het geval is. Er bestaat daarom tevens een mixvorm van beide hypotheek producten, waarbij de maandlast vast is, de rente variabel is, maar de looptijd varieert.

Voor algemene informatie over een financiering in Frankrijk, klikt u hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over een hypotheek in Frankrijk?

Mail ons via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

sitemap